THE iX1

Popolnoma električni BMW iX1.

Stopite v stik z nami

Prvi popolnoma električni BMW iX1 izžareva naelektreno odločnost, s svojo funkcionalnostjo in vsestranskostjo pa krepi navdih za iskanje novih poti tudi v vsakdanjem življenju:
 

 • Samozavestna navzočnost na zunanjosti zaradi monolitnega oblikovalskega jezika in prepoznavnih sorazmerij
 • Premijsko udobje v notranjosti zahvaljujoč aktivnim sedežem z ledveno oporo in masažno funkcijo za udobje sedenja brez utrujenosti
 • Sodoben multimedijski kokpit po zaslugi inovativnega ukrivljenega zaslona BMW s konceptom upravljanja na dotik in z glasovnim vnosom
 • Električni doseg do 438 km zagotavlja popolno prilagodljivost

BMW iX1 xDrive30:
Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana, po WLTP): 18,4 – 17,3*
Električni doseg v km (po WLTP): 413 – 438*

 

* Začasne številke. V času objave niso bili na voljo nobeni manjkajoči podatki.

DO 438 KM* DOSEGA Z NOVIM BMW iX1.

 • Idealen spremljevalec za improvizirane izlete: z dosegom do 438 km* (po WLTP)
 •  Napolnite baterijo za do 120 km* dosega v samo 10 minutah
 • Napolnite baterijo do 80-odstotne zmogljivosti v 29 minutah na javnih visokozmogljivih polnilnih postajah

* Vrednosti so začasne.

OBLIKA ZUNANJOSTI NOVEGA BMW iX1.

Oblika prednjega dela.

Prepoznavna in velika, skoraj kvadratna dvojna ledvička z izbirnimi modrimi poudarki in tanka prilagodljiva LED-žarometa, ki segata globoko v boka, dajejo novemu BMW iX1 nadvse zmogljivo in naelektreno navzočnost.

Stranski pogled.

Novi BMW iX1 s poudarjenim sprednjim delom in pokončnimi sorazmerji daje neverjetno dinamičen vtis pri pogledu s strani. Izbrani poudarki modre barve kažejo na električni pogon tega izjemnega vozila.

Oblika zadka.

Zahvaljujoč prepletanju prozornega in temnega okajenega stekla skupaj z vzorcem šesterokotne oblike* na strani, tridimenzionalne zadnje luči v obliki črke L jasno kažejo sodobni pristop k oblikovanju.

* Na voljo opcijsko.

OBLIKA NOTRANJOSTI NOVEGA BMW iX1.

Intuitivni upravljalni elementi v kokpitu.

Manj gumbov, več intuicije: tanek ukrivljeni zaslon BMW brez okvirja z upravljanjem na dotik in glasovnim vnosom je prava paša za oči v notranjosti novega BMW iX1, hkrati pa je vaš najpomembnejši vmesnik za BMW iDrive.

Sodobna sredinska konzola.

Sodoben koncept upravljanja na dveh nivojih. Klasična stikala so bila odpravljena in prepuščajo svoje mesto sredinski konzoli s preklopnim/drsnim upravljalnikom, upravljalnimi elementi najnovejše generacije in integriranim podstavkom za brezžično polnjenje na nivoju nižje.

Prtljažnik.

Osvetljen prtljažnik BMW iX1 ponuja veliko možnosti za natovarjanje. Funkcije, kot sta zložljivi vložek na dnu in nastavitev kota nagiba naslonjal zadnjih sedežev, omogočajo dodaten prostor za prtljago, pa tudi boljše možnosti za spontanost.

TRAJNOST V NOVEM BMW iX1.

 • Surovini kobalt in litij, ki se uporabljata v visokonapetostni bateriji novega BMW iX1, izvirata iz odgovorne rudarske prakse
 • Elektromotor novega BMW iX1 je v celoti brez redkih zemeljskih kovin

DIGITALNI POUDARKI V NOVEM BMW iX1.

 • Vedno na pravi poti s proaktivnim načrtovanjem BMW Maps – Connected Navigation
 • Na poti z najljubšimi aplikacijami: integracija pametnih telefonov v novem BMW iX1 podpira Apple CarPlay in Android Auto
 • Enostavno vstavite in ga napolnite: podstavek za brezžično polnjenje v novem BMW iX1 induktivno polni vaš pametni telefon

UDOBJE V NOVEM BMW iX1.

Aktivna prednja sedeža.

Oscilacijska funkcija podnožja sedeža zagotavlja optimalno udobje sedenja z električno nastavljivo ledveno oporo, vklj. z masažno funkcijo.

Panoramska steklena streha.

Odprta panoramska steklena streha zagotavlja veliko svežega zraka. Zaprta pa pričara svetlo in s svetlobo preplavljeno vzdušje v notranjosti.

Vlečna kljuka.

Vlečna kljuka z električno nastavljivo kroglasto glavo. Nadzor stabilnosti prikolice in zaščita proti kraji povečujeta varnost.

POMOČ VOZNIKU V NOVEM BMW iX1.

Z inteligentnimi rešitvami in inovativnimi sistemi za pomoč vozniku BMW iX1 boste v vsaki situaciji izkusili več varnosti in udobja.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional samodejno vzdržuje vozilo na voznem pasu, hitrost in varnostno razdaljo ter zmanjšuje tveganje nastanka nesreč v številnih primerih.

Asistent pri vzvratni vožnji.

Manevrira tudi iz zahtevnih položajev: asistent pri vzvratni vožnji si zapomni premike volana zadnjih 50 metrov in samodejno ponovi postopek vzvratno po prej prevoženi poti.

Parkirni asistent.

Parkirni asistent olajša parkiranje in manevriranje na ozkih prostorih ter preprečuje poškodbe pri parkiranju.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA NOVI BMW iX1.

Z originalno dodatno opremo BMW boste svoj BMW prilagodili svojim lastnim predstavam. Vsi izdelki se v smislu kakovosti, oblike in zmogljivosti popolnoma ujemajo z BMW X1.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 877 M dvobarvnega videza.

21-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 877 M dvobarvna Jet Black, stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS).

Strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 420 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. Črne barve z napisom BMW.

BMW CHARGING: PREPROSTO. KADARKOLI. POVSOD.

Polnjenje doma.

S prilagodljivim hitrim polnilnikom vam novi BMW iX1 ponuja vse, kar potrebujete za udobno polnjenje že od trenutka, ko ga boste pripeljali domov. Po želji pa lahko možnosti za polnjenje še nadalje prilagodite lastnim potrebam.

Polnjenje na poti.

Z BMW Charging lahko svoje vozilo polnite po vsej Evropi na eni največjih in stalno rastočih javnih polnilnih infrastruktur. Program vključuje vse, kar potrebujete za javno polnjenje v Evropi, kartica BMW Charging in polnilni kabel načina 3 pa sta del standardne opreme ob nakupu novega BMW. Poleg tega izkoristite še dodatne privlačne tarife za polnjenje in ekskluzivne ugodnosti za nova vozila.

BMW Connected Charging Services.

V vozilu ali aplikaciji My BMW lahko prejmete podrobne informacije ali odkrijete poti, ki so optimizirane za polnjenje. Da bo polnjenje še udobnejše in enostavnejše.

SERVIS IN SVETOVANJE ZA NOVI BMW iX1.

Proactive Care samodejno prepozna vse redne servisne preglede ali morebitna popravila, ki so potrebna za vaše vozilo, in vas o tem proaktivno obvesti.

 

 • Takojšnja pomoč servisnih strokovnjakov BMW
 • Vzdrževanje na daljavo za odpravljanje težav
 • Izogibanje morebitnim okvaram
 • Dodatne individualne servisne ponudbe
 • Brezplačna komponenta aktivne pogodbe ConnectedDrive

Poraba električne energije in doseg.

BMW iX1 xDrive30*:
Poraba električne energije v kWh/100 km (kombinirana, po WLTP): 18,4 – 17,3*
Električni doseg v km (po WLTP): 413 – 438*

* Vrednosti so začasne.

Uradne številke o porabi električne energije in električnem dosegu so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.