Ste pripravljeni na največjo zmogljivost?

M Performance Parts.

Izzivalna paša za oči za vse tiste, ki vedo, kaj hočejo. Brezkompromisna športnost BMW serije 2 Gran Coupé prevladuje iz vsakega zornega kota. Ekskluzivni deli BMW M Performance Parts povečujejo njegovo ekstrovertirano dinamiko do skrajnosti. Na zunanjosti, na primer, ledvička M Performance osupljive mrežaste zasnove in pokrova zunanjih ogledal M Performance iz ročno izdelanih karbonskih vlaken zagotavljajo ekskluziven videz motošporta. Volan M Performance, ki je oblazinjen z Alcantaro, pa zagotavlja izjemno športen občutek na otip med krmiljenjem.

IZJEMEN V VSAKI DISCIPLINI.

THE 2 z BMW M Performance Parts.

Zadnji spojler BMW M Performance.

Še bolj impresiven: zadnji spojler M Performance poudarja premijsko kakovost in dinamičen videz vozila. Zagotavlja optimizirane aerodinamične lastnosti, zadnjem delu vozila pa daje osupljiv, individualen poudarek. Izdelan je iz izjemno trpežne plastike ABS, obdelane z osnovnim premazom.

Volan BMW M Performance.

Oprijemljiva dejstva: zahvaljujoč površini oprijema, prevlečeni iz Alcantare, volan M Performance zagotavlja odličen otip in oprijem – za še bolj športen občutek krmiljenja. Njegova značilna oblika in trak iz rdečega usnja na sredini pa poudarjata slog motošporta.

Ledvička BMW M Performance mrežaste zasnove.

Močan značaj: M-ledvička mrežaste zasnove v črni barvi visokega sijaja izžareva moč in dinamiko. Za edinstven videz, ki naredi jasen vtis.

19-palčna platišča M Performance iz lahke zlitine 555 M dvobarvna.

Zelo kakovostna 19-palčna platišča M Performance iz lahke zlitine oblike Double-spoke 555 imajo optimizirano maso in so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black matiranega videza, hkrati pa so stružena do visokega sijaja, imajo brušene dele krakov in poudarjajo športnost vse do najmanjše podrobnosti. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 235/35 R19 91Y XL.

18-palčna kovana platišča M Performance 554 M Jet Black mat

Športna 18-palčna kovana platišča M Performance oblike V-spoke 554 M so zasnovana v barvi Jet Black matiranega videza in poudarjajo izrazit videz vozila. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 18 s pnevmatikami 225/40 R18 92Y XL.

Pokrovi zunanjih ogledal M Performance iz karbonskih vlaken.

Izrazita pokrova zunanjih ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjata visokotehnološko poreklo vozila. Njuna dinamična oblika pa zagotavlja privlačen premijski videz in prispeva individualni športni pridih.

DOŽIVITE.

Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW omogočite najvišjo stopnjo individualnosti in pristen značaj motošporta. Na voljo imate širok izbor dodatkov iz kategorij aerodinamike, pogonskega sklopa, oblikovanja zunanjosti, kokpita, podvozja in platišč. Konfigurator

ZAVEZANI MOTOŠPORTU.

Želite izvedeti več o M Performance Parts?

Kontakt s servisnim svetovalcem
Kot ponosni partner BMW Motorsport ima BMW M Performance Parts dostop do ekskluzivnih podatkov delov, pridobljenih iz prakse, ki so deležni neprekinjenega nadaljnjega razvoja, zahvaljujoč rednim udeležbam na avtomobilističnih dirkah. Konec koncev so vrhunski dinamični dosežki in največja športna zmogljivost samoumevna sestavina blagovne znamke BMW za naše stranke.