POMLADNA PONUDBA ZA BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

BMW 218i Active Tourer že za 35.990 EUR.

Z vključenim avtomatskim menjalnikom, vključenimi servisi in podaljšanim jamstvom.

Testna vožnja Stopite v stik z nami
Novi BMW serije 2 Active Tourer je zanesljiv, inovativen in ima vse lastnosti, ki bi jih moral imeti idealen spremljevalec. Njegov izgled in sodobna notranjost zagotavljata največji užitek v vožnji – dan za dnem. Idealen je na kratkih in dolgih poteh. Tisti, ki že cenite koncept udobja in prostornosti tega kompaktnega vozila, se boste veselili njegovih številnih poudarkov na inteligentni povezljivosti. Kot del svoje vrhunske standardne opreme se novi BMW serije 2 Active Tourer ponaša z najnovejšo tehnologijo, kot je sodoben navigacijski sistem ter inteligentni osebni pomočnik BMW, s katerim je zelo enostavno upravljati. Z novim BMW serije 2 Active Tourer boste vsako pot spremenili v vznemirljivo in brezskrbno doživetje.

BMW 218i ACTIVE TOURER: ŽE ZA 35.990 EUR.

 • Bogata oprema vozila v ponudbi.
 • Avtomatski menjalnik.
 • Stroški priprave in transporta so vključeni v ceno vozila.
 • BMW Service Inclusive – 5 let oz. 60.000 km.
 • BMW Repair Inclusive – 4 leta oz. 200.000 km.

INTUITIVNI KONCEPT UPRAVLJANJA NAJNOVEJŠE GENERACIJE.

BMW serije 2 Active Tourer dviga letvico v smislu tehnološke dovršenosti z:

 • BMW iDrive najnovejše generacije in množico dodatnih inovativnih tehnologij, ki so v razredu kompaktnih vozil vse prej kot standardne, ter
 • s standardnim ukrivljenim prikazovalnikom BMW in BMW Intelligent Personal Assistant, ki zagotavljata intuitivno in popolnoma novo uporabniško izkušnjo.

STANDARDNI SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU ZA NAJVEČJO VARNOST V BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

 • Active Guard zagotavlja večje udobje in varnost, zlasti na daljših potovanjih.
 • Vključuje opozorilo za zapustitev voznega pasu z aktivnim vračanjem na vozni pas, Speed Limit Info, ročni Speed Limit Assist in opozorilo pred naletom.
 • S pomočjo vzvratne kamere in funkcije samodejnega zaviranja pa parkirni asistent olajša parkiranje in manevriranje.

BODITE BREZHIBNO POVEZANI S SVOJIM BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

BMW serije 2 Active Tourer z BMW iDrive zagotavlja popolnoma novo uporabniško izkušnjo.

 • Opremljen je z operacijskim sistemom BMW različice 8.
 • Ima popolnoma digitalni informativno-razvedrilni sistem z ergonomskim ukrivljenim prikazovalnikom BMW.
 • Vrhunski operacijski sistem pa uporabniku prinaša nadvse intuitivno strukturo menija in možnost komunikacije z dotikom ali dialogom v naravnem jeziku.

TEHNIČNI POUDARKI: PRIKLJUČNI HIBRID BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER Z DO 326 KM*.

BMW 230e xDrive in BMW 225e xDrive Active Tourer zagotavljata trajnostno mobilnost in vznemirljivo vozno dinamiko z do 240 kW/326 KM in 477 Nm navora (pri BMW 230e xDrive).

Do 80 km izključno električnega dosega**.

Priključni hibridi BMW serije 2 Active Tourer združujejo izjemne vrednosti porabe z vozno dinamiko, tako značilno za znamko BMW. Po zaslugi BMW eDrive najnovejše pete generacije v BMW serije 2 Active Tourer s hibridnim pogonskim sklopom boste v izključno električnem načinu prepotovali do 80 kilometrov** brez lokalnih emisij.

Načini vožnje.

Priključni hibridi BMW serije 2 Active Tourer ponujajo inteligentne načine vožnje, ki zagotavljajo optimalno medsebojno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja v čisto vseh okoliščinah. Za izrazito dinamično vožnjo način HYBRID na primer ponuja osupljivo zmogljivost sistema do 326 KM (pri 230e xDrive) ali 245 KM (pri 225e xDrive).

BMW Charging.

BMW Charging ponuja prilagojene rešitve za polnjenje vašega BMW serije 2 Active Tourer s hibridnim pogonom. Seznam dobave poleg standardnega polnilnega kabla zajema tudi polnilni kabel načina 3 za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartico BMW Charging, ki vam ponuja privlačne pogoje za javno dostopno polnilno infrastrukturo (ponudba, prilagojena glede na trg).

POLNJENJE PRIKLJUČNEGA HIBRIDA BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER JE TAKO PREPROSTO.

 • S priključnim hibridom BMW serije 2 Active Tourer in BMW Charging boste imeli koristi od prilagojenih možnostih za polnjenje doma, med potjo in na delovnem mestu.
 • Čas polnjenja (0 – 100 %) pri zmogljivosti polnjenja do najv. 7,4 kW (BMW Wallbox, javne polnilne postaje): manj kot 2,5 ure**.
 • Čas polnjenja (0 – 100 %) pri zmogljivosti polnjenja do najv. 2,3 kW (gospodinjska vtičnica): manj kot 8,0 ur**.

BLAGI HIBRIDNI MODELI Z DO 14 KM ZMOGLJIVEJŠO VPREGO.

 • Kinetična energija vozila se med zaviranjem ali vožnjo v prostem teku pretvarja v električno energijo in shranjuje v baterijo.
 • Oskrba električnih porabnikov in podpora motorju z notranjim zgorevanjem.
 • To povzroči nižje emisije in manjšo porabo goriva ter povečanje moči za 10 kW (14 KM) in navora za 40 Nm.

POUDARKI NA ZUNANJOSTI BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Atletska in avtoritativna oblika BMW serije 2 Active Tourer z veliko dvojno ledvičko osmerokotne zasnove daje prepoznaven in samozavesten vtis. Potopne kljuke na vratih, ki so brezhibno poravnane s površino karoserije, poudarjajo čiste linije. Hkrati pa silhueta navdušuje z dinamičnim obrisom, ki ga povzroči raztegnjena grafika stranskih oken v kombinaciji s ploskima A-stebričkoma in natančnimi oblikovnimi potezami.

LED-žarometi s prepoznavno obliko svetlobe.

Imenitni opcijski prilagodljivi LED-žarometi sevajo prepoznavno obliko svetlobe in ponujajo številne funkcije osvetlitve, kot je neslepeči asistent za dolge luči. Svetlobni snop v temi optimalno izkoristi tridimenzionalni učinek.

Velika panoramska steklena streha.

Električna panoramska steklena streha priskrbi veliko svežega zraka, ko jo odprete. Kadar je zaprta, daje občutek velikodušne prostornosti in povzroči vzdušje, preplavljeno s svetlobo. Opremljena pa je tudi s praktičnim senčnikom, ki ga v primeru premočne sončne svetlobe preprosto zaprete.

Dinamična oblika zadka.

BMW serije 2 Active Tourer ima dinamičen zadek z močno ramensko linijo in zaobljenim strešnim spojlerjem. Ozki enoti zadnjih LED-luči na zunanjih robovih in maski okoli odsevnikov v podaljšanem zadnjem odbijaču lepo zaokrožijo športni videz.

NOVA OBLIKA NOTRANJOSTI BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Notranjost novega BMW serije 2 Active Tourer je videti napredno oblikovana z občutkom velikodušne prostornosti. Optimalno nameščene odlagalne možnosti, opcijska športna prednja sedeža in standardna nastavitev kota nagiba naslonjal omogočajo spremenljivo uporabo ter še udobnejše sedenje na zadnjih sedežih.

Do 1.455 litrov prostornine prtljažnika.

Prtljažni prostor pri BMW serije 2 Active Tourer sega od 406 do 470 litrov, odvisno od modela, s standardno nastavitvijo kota nagiba naslonjal pa ga lahko še povečate. To na primer zadostuje za natovarjanje dveh velikih in enega srednje velikega kovčka. Če boste zadnja naslonjala zložili popolnoma naprej, boste dobili ogromnih 1.455 litrov prostornine za natovarjanje. V tem primeru lahko prevažate tudi voluminozni tovor, kot je gorsko kolo.

Sodobno oblikovanje notranjosti.

Prostorno notranjost BMW serije 2 Active Tourer opredeljuje sodobno oblikovanje z jasnimi linijami. V središču kokpita, dosledno usmerjenega k vozniku, je nameščen ikonični ukrivljeni prikazovalnik BMW, ki se domiselno prepleta z inovativnim konceptom upravljanja BMW iDrive in prinaša popolnoma novo vozno izkušnjo.

Visoka raven udobja sedenja.

Standardni sedeži v BMW serije 2 Active Tourer ponujajo visoko raven udobja sedenja zaradi številnih možnosti prilagoditev. Mednje sodijo nastavitve višine in vzdolžnega položaja sedeža ter kota nagiba naslonjala in višine naslona za glavo. Opcijsko je mogoče izbrati tudi aktivne sedeže z ledveno oporo in masažno funkcijo.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Z originalno dodatno opremo BMW boste svoj BMW prilagodili svojim lastnim predstavam. Vsi izdelki se v smislu kakovosti, oblike in zmogljivosti popolnoma ujemajo z BMW serije 2 Active Tourer.

Zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.

Strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi.

Črn strešni kovček z bočnima stranicama v barvi Titanium Silver s ključavnico je dostopen z obeh strani in ima prostornino 420 litrov. Združljiv je z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW.

BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro.

Kamere QHD in Full-HD pri BMW Advanced Car Eye 3.0 Pro samodejno posnamejo dogajanje pred in za vozilom, ko se zgodi izredni dogodek.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

Naj gre za financiranje ali lizing, je vsaka naša ponudba individualno prilagojena vašim potrebam in željam.

BMW SERVICE INCLUSIVE ZA BMW SERIJE 2 ACTIVE TOURER.

#whateverhappens. Vsestransko in brezskrbno potovanje: ta paket vam ponuja 100-% preglednost in preprosto načrtovanje za izbrano obdobje trajanja ali število prevoženih kilometrov.

Vsebina servisnega paketa:

 • Pregled vozila
 • Servis mikrofiltra
 • Servis zavorne tekočine

Poraba goriva in električne energije ter emisije CO₂ pri BMW serije 2 Active Tourer.

BMW 223i Active Tourer**:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 6 – 6,4
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 137 – 146

BMW 230e xDrive Active Tourer**:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 1,1 – 1,4
Emisije CO₂ v g/km (kombinirane): 22 – 30
Kombinirana poraba električne energije v kWh/100 km: 17,9 – 20,0

** Vrednosti so začasne.

BMW 225e xDrive in BMW 230e xDrive Active Tourer bosta v prodajnih salonih predvidoma na voljo od 7/2022.

Pri temperaturah pod 0 stopinj Celzija izključno električni način vožnje tega priključnega hibrida ne bo na voljo, dokler se baterija po nekaj kilometrih vožnje ne segreje do obratovalne temperature.

Uradni podatki o porabi goriva, emisijah CO₂, porabi električne energije in električnem dosegu so bili določeni v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. V primeru dosega vrednosti po WLTP upoštevajo vso dodatno opremo. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Več informacij o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.

Vse dodatne informacije o uradni porabi goriva in uradnih specifičnih emisijah CO₂ novih osebnih avtomobilov lahko najdete v “Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO₂ in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov”, ki vam je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.bmw.si/emisije

* Vrednost paketa je odvisna od izbranega modela in motorizacije. Za točen izračun se obrnite na naše prodajne svetovalce BMW.

Pogoji akcije BSI Voucher:

 • Ponudba velja za vsa vozila: BMW serije 1 / BMW serije 2 / BMW serije 3 / BMW serije 4 / BMW X1 / BMW X2 / BMW X3 / BMW X4.
 • Velja samo v primeru financiranja preko BMW Financial Services.
 • BSI Voucher se lahko vnovči kot dodatni popust pri nakupu novega vozila.
 • Velja za fizične in pravne osebe.
 • BSI Voucher ni izplačljiv v primeru nakupa vozila z gotovino.

Ta ponudba se izključuje z ostalimi ponudbami. Ponudba velja za fizične in pravne osebe, je neobvezujoča in velja v primeru financiranja preko BMW Financial Services, ki si pridržuje pravico, do spremembe pogojev ali zavrnitve financiranja, brez dodatne obrazložitve. Ekskluzivna ponudnika finančnih storitev BMW Financial Services v Sloveniji sta Gorenjska banka d.d. in GB Leasing d.o.o.. Za več informacij o ponudbi, pogojih nakupa ali za personalizacijo ponudbe nas kontaktirajte.

Slike vozil so simbolne. Pridružujemo si pravico do sprememb in napak. Več informacij o BSI Voucherju najdete tukaj