PRODAJA PODJETJEM BMW.

Poslovna prodaja za podjetja in mednarodne stranke.

Katerih prednosti se lahko veselite, ko združite moči s poslovno prodajo BMW? Razlog za veselje vam zagotavljajo sodobno zasnovana vozila z varčnimi in ekonomičnimi motorji ter zaposleni, ki jih motivira veselo pričakovanje dinamične vožnje in inovativnih tehnologij. Poleg tega pa ekipa skrbnikov ključnih strank v mednarodni prodaji ponuja strokovno, čezmejno podporo v več kot 150 državah po vsem svetu.

PRODAJA PODJETJEM BMW: PONUDBA.

Najboljše avtomobilske rešitve v razredu za poslovne uporabnike.

VEČ KOT 60 MODELOV Z EMISIJAMI CO2 POD 120 G/KM.

Tehnologija BMW eDrive v priključnem hibridu združuje tri komponente za najčistejši in najučinkovitejši način vožnje: inovativen električni pogon, litij-ionsko visoko zmogljivo baterijo in inteligentno upravljanje energije. Vedno bo izbral idealen način vožnje za najboljšo učinkovitost, odvisno od stopnje napolnjenosti baterije, hitrosti in poti. Vožnja v popolnoma električnem načinu in s popolnoma električnimi modeli, kot so BMW iX, BMW i4, BMW iX3 ali BMW i3/i3s, je lokalno brez emisij – obenem pa zagotavlja impresiven pospešek.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Da bi izpolnili visoke standarde novega, preglednejšega in individualiziranega preskusnega postopka WLTP, je tehnologija BMW EfficientDynamics postala pomembnejša kot kdaj prej. Kot del trajnostne, učinkovite in okoljsko odgovorne strategije vključuje varčne motorje, funkcijo Auto Start/Stop, izboljšano aerodinamiko, regeneracijo zavorne energije in še veliko več.

PRODAJA PODJETJEM BMW: STORITVE.

Individualne rešitve BMW za vaše podjetje.

Pri BMW smo zavezani narediti vse, kar je v naši moči, da dolgoročno zadostimo vsem potrebam in zahtevam vaše organizacije. Zagotavljamo izdelke in storitve, prilagojene vašemu lokalnemu trgu. Imamo globalno mrežo prodajnih organizacij in zastopstev, ki bodo pripravili rešitev, prilagojeno vašemu podjetju. To vključuje dejavnike tipa vozila, financiranja in storitev mobilnosti.

MOŽNOSTI FINANCIRANJA IN LEASINGA.

BMW Financial Services vam ponuja izbiro prilagodljivih možnosti financiranja avtomobila, ki vam olajšajo lastništvo ali zakup vozila BMW. V vsakem prodajnem salonu BMW boste našli strokovnjaka za finančne storitve, ki vam lahko pomaga pri zahtevah glede voznega parka. Ko ste izbrali možnost financiranja avtomobila, kot je zakup ali najem, lahko od nas z razlogom pričakujete nič manj kot celovito storitev. Naš cilj: čim hitreje spraviti vas in vaše zaposlene na cesto.

STORITVE MOBILNOSTI.

Naš svet se spreminja – tako kor pričakovanja mobilnosti pri poslovnih uporabnikih. Izberite all inclusive poslovni najem elektrificiranih in električnih vozil – preprosto in brezskrbno. Znižajte stroške in povečajte učinkovitost voznega parka vašega podjetja. Skrb in odgovornost službenih vozil in voznega parka podjetja prepustite našim strokovnjakom, sami pa se popolnoma posvetite svoji osnovni dejavnosti. Naši strokovnjaki pripravljajo individualizirane rešitve, ki so ukrojene specifiki, potrebam in željam posameznega podjetja. Vse s ciljem, najti optimalno rešitev za raznolike potrebe po mobilnosti poslovnih uporabnikov.

BMW CONNECTED DRIVE.

BMW ConnectedDrive vam omogoča, da pisarniški prostor prenesete v svoje vozilo. Ta tehnološki sveženj je poln storitev, aplikacij in sistemov za pomoč vozniku, da ostanete povezani s svetom okoli sebe. Z BMW ConnectedDrive lahko prejemate, berete in odgovarjate na elektronska sporočila ali sinhronizirate svoje podatke, kot je imenik, s svojim vozilom. Med vsako vožnjo se lahko popolnoma zanesete na inteligentne sisteme za pomoč vozniku. Kot je recimo primer BMW Intelligent Personal Assistant, ki naredi vaš BMW še pametnejši in vas podpira v vsaki situaciji.

PRODAJNI SVETOVALCI - LJUBLJANA.

Jure Lukežič

skrbnik ključnih kupcev

+386 1 583 35 00
+386 30 722 059
jure.lukezic@wallismotor.si

Marko Drča

prodajni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00
+386 41 885 305
marko.drca@wallismotor.si

Simon Kregar

prodajni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00
+386 51 217 928
simon.kregar@wallismotor.si

Robert Ukmar

prodajni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00
+386 40 380 071
robert.ukmar@wallismotor.si

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.