POSEBNA PONUDBA.

Pregled vseh aktualnih posebnih ponudb BMW.

ODKRIJ UŽITEK.

Odkrij užitek in ujemite partnerja za vse življenjske poti.

Za vas smo pripravili posebno ponudbo vozil za vse priložnosti. Izberite svoj novi BMW še danes. Preverite akcijske modele in rezervirajte testno vožnjo že danes.

VEDNO NA VOLJO.

Posebna ponudba novih vozil iz zaloge.

Za vas smo pripravili širok nabor vozil BMW iz zaloge, za katere lahko še danes zaprosite za ponudbo ali dodatne informacije.

Aktualna servisna ponudba.

»Vreme se spreminja. Naši načrti ostajajo.«

Ko se drugi zvijajo na kavču z izgovori, vi vozite dalje. Ali vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali izlet, kamorkoli vas mika – za vas je vse v najlepšem redu. Kaj pa veter in vremenske razmere? Za vas to sploh ni nobena težava. Ker ste odlično pripravljeni na vsak izziv: z originalno dodatno opremo BMW za jesen in zimo. Odkrijte nepozabne trenutke sezone ter izkusite BMW Service, zimske komplete koles BMW ter izdelke dodatne opreme BMW za jesen in zimo, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW.

POSLOVNA PONUDBA BMW.

BMW Business Edition.

Naj vaša vozila odsevajo vaše poslovne uspehe in vedno puščajo nepozaben vtis. Izkusite neustavljivo karizmo prefinjene dinamike, ki vas ponese v nove dimenzije užitka in suvereno zapelje novim zmagam naproti.

POSEBNA PONUDBA ZA RABLJENA VOZILA BMW.

Dodatni popust na vsa vozila BMW Premium Selection iz zaloge.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč tudi načelo. Odkrijte užitek v vožnji BMW Premium Selection rabljenih vozil, skupaj z dolgoročnim jamstvom.

Kombinirana poraba goriva za vozila BMW: od 1,9 do 14,7 l/100 km. Emisije CO2: od 44 do 258 g/km. Emisijska stopnja: Euro6. Emisije NOx: od 0,0061 do 0,0716 g/km. Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. Slike vozil so simbolne.

Spoštovana stranka!

Dobrodošli na spletni strani podjetja Wallis Motor Ljubljana!

Upravljanje BMW A-Cosmos je prevzelo podjetje Wallis Motor z več kot 20 letnimi mednarodnimi izkušnjami.

Da bi lahko podjetje Wallis Motor Ljubljana z vami stopilo v stik v skladu s pravili GDPR, vključno z zagotavljanjem vseh vaših pravic, prosimo, da navedete, na katerih komunikacijskih platformah nam to dovoljujete!

Uredba GDPR

You have Successfully Subscribed!