BMW X3 xDrive30e:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 3,2
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 73

BMW X3 xDrive30i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 7,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 180

BMW X3 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,9
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 204

OBLIKA PREDNJEGA DELA BMW X3 Z NOVO LEDVIČKO BMW.

Jasen poudarek na širini in značilni X elementi dajejo sprednjemu delu BMW X3 izjemno prepoznaven videz. Izrazito oglata ledvička BMW in preoblikovan odbijač z navpičnimi odprtinami za dovod zraka v trikotni interpretaciji poudarjata njegovo močno avtoriteto. Žarometi Full LED, nameščeni nižje za približno 10 mm, pa dopolnjujejo celotno sliko BMW X3 s sodobnim in osredotočenim izrazom.

OBLIKA ZADKA BMW X3 Z ZADNJIMI LUČMI FULL LED.

Prenovljeni zadek BMW X3 povzroči tako markanten kot sodoben učinek. Zadnje luči Full LED v novi tridimenzionalni zasnovi še nadalje poudarijo njegovo navzočnost. Široka, z oblogo poravnana zaključka izpušnih cevi proste oblike se zgledujeta po vodoravnih linijah v zgornjem delu in poudarjata sodoben pristop. V kombinaciji s preoblikovanim ščitnikom podvozja zadek BMW X3 kaže avtoritativno in samozavestno držo na cesti.

OBLIKOVNI POUDARKI BMW X3 V NOTRANJOSTI.

Notranjost navdušuje s prenovljeno sredinsko konzolo, vključno z okrasnimi letvami v črni barvi visokega sijaja in novimi upravljalnimi elementi za klimatsko napravo. Za več udobja in intuitivno upravljanje bodo poskrbeli standardni športni sedeži iz perforiranega Sensateca, pa tudi 10,25-palčni osrednji informacijski prikazovalnik, ki ga je po želji mogoče naročiti celo z velikostjo dvanajstih palcev.

BMW Live Cockpit Plus.

BMW Live Cockpit Plus s funkcijo navigacije vključuje armaturno ploščo s 5,1-palčno instrumentno ploščo in 10,25-palčni nadzorni prikazovalnik z zaslonom na dotik visoke ločljivosti.

Športna prednja sedeža.

Športna prednja sedeža sta opremljena z različnimi možnostmi ročne nastavitve, vključno z vzdolžnim položajem, višino sedeža ter kotom nagiba naslonjala in sedežne ploskve. Dodatek za voznikov sedež: nastavitev širine naslonjala.

Galvanske prevleke za upravljalne elemente.

Opcijske ekskluzivne galvanske prevleke na upravljalnih elementih za električni pomik stekel, multifunkcijskih gumbih na volanu, nadzorni plošči na vratih in stikalu za zaklepanje vrat naredijo vtis visoke kakovosti.

VOZNA DINAMIKA BMW X3.

BMW X3 poleg inteligentne zasnove lahke konstrukcije odlikuje tudi edinstveno krmiljenje zračnih loput ledvičke Active Air Stream. Če je potreba po zraku za hlajenje pogonskega sklopa majhna, ostanejo lopute samodejno zaprte, da bi se še nadalje izboljšala aerodinamika.

Motorji TwinPower Turbo.

Tako bencinska kot dizelska različica 2,0-litrskega 4-valjnega motorja TwinPower Turbo zagotavlja največji užitek v vožnji. Agregata izstopata iz množice ostalih po zaslugi živahnega razvoja moči in spontanega odziva tudi v nizkem območju števila vrtljajev.

BMW xDrive.

Inteligentni sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive brezhibno in spremenljivo razporeja pogonski moment med sprednjo in zadnjo premo za dodatni oprijem, vozno dinamiko in varnost v vseh razmerah na cesti.

Spremenljivo športno krmiljenje.

Spremenljivo športno krmiljenje s sistemom Servotronic omogoča neposredno in okretno odzivanje krmiljenja ter zagotavlja manj fizičnega napora, ki je potreben za zasuk volana. S tem se izboljša obnašanje vozila pri bolj dinamični vožnji in zmanjša napor, ki je potreben za krmiljenje pri parkiranju in obračanju.

Športni menjalnik Steptronic.

8-stopenjski športni menjalnik Steptronic nudi neverjetno športno pretikanje. Ali samodejno ali ročno z uporabo prestavne ročice ali prestavnih vzvodov na volanu – za udobno jadranje ali zelo dinamično vožnjo.

DIGITALNE STORITVE IN SISTEMI ZA POMOČ VOZNIKU PRI BMW X3.

Inovativne tehnologije, kot so integracija pametnih telefonov, BMW Maps in BMW News, pa tudi najsodobnejši sistemi za pomoč vozniku, kot je Driving Assistant Professional, še nadalje izboljšajo vozno izkušnjo in varnost v BMW X3.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Komunicirajte s svojim vozilom prek BMW Intelligent Personal Assistant. Izgovarjajte naravne ukaze za upravljanje številnih funkcij vozila. Asistent lahko pojasni teme o vašem vozilu in vam pomaga, da se še bolje seznanite s svojim BMW.

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional omogoča optimalno udobje in varnost pri vožnji v kritičnih ali monotonih prometnih razmerah. Poleg vsebine Driving Assistant vključuje tudi asistenta za krmiljenje in ohranjanje vozila na voznem pasu z razširjenimi funkcijami.

PRIKLJUČNI HIBRID BMW X3 xDrive30e Z NAČINI VOŽNJE BMW eDRIVE.

Z BMW X3 xDrive30e boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.

Priključna hibridna tehnologija BMW X3 xDrive30e.

Priključni hibrid BMW X3 xDrive30e združuje tehnologijo električnega pogona BMW eDrive z zmogljivim motorjem z notranjim zgorevanjem BMW. Sistem štirikolesnega pogona BMW xDrive, ki je edinstven za priključne hibride v tem segmentu, pomeni dodatno zagotovilo za najboljšo dinamiko in brezhiben oprijem.

Načini vožnje BMW X3 xDrive30e.

Ali HYBRID/HYBRID ECO PRO, ELECTRIC ali SPORT/XTRA BOOST: izkoristite prednosti inteligentnih načinov vožnje, ki zagotavljajo optimalno prepletanje motorja z notranjim zgorevanjem in elektromotorja za vsako situacijo.

Polnjenje BMW X3 xDrive30e.

Čas polnjenja (0 – 100 %) pri BMW X3 xDrive30e je pribl. 3,7 ure pri zmogljivosti polnjenja 3,7 kWh (BMW Wallbox, prilagodljivi hitri polnilnik in javne polnilne postaje) ali pribl. 5,9 ure pri zmogljivosti polnjenja 2,3 kWh (gospodinjska vtičnica). Kabel za polnjenje na javnih polnilnih postajah in kartica BMW Charging sta priložena BMW X3 xDrive30e ob dobavi.

Digitalne storitve za BMW X3 xDrive30e.

BMW Connected Charging vas zanesljivo usmerja do najbližjih polnilnih postaj, ko ste na poti. Druge digitalne storitve, kot je BMW Concierge Service ali aplikacija My BMW, pa še nadalje olajšajo vašo vsakodnevno mobilnost.

ORIGINALNA OPREMA BMW ZA BMW X3.

Z BMW X3 xDrive30e boste doživeli trajnostno mobilnost in učinkovito vozno dinamiko. Raziščite številne prednosti tega inovativnega hibridnega vozila BMW in izvedite več o pogonskem konceptu, vozni dinamiki, programu BMW Charging in praktičnih digitalnih storitvah iz BMW ConnectedDrive.

20-palčna BMW lita alu. platišča Y-spoke 695 Jet Black mat, set letnih kompletov koles.

20-palčna BMW lita alu. platišča Y-spoke 695 Jet Black mat. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi pnevmatikami.

BMW WaterBlade.

BMW WaterBlade je brisalnik za vetrobransko steklo z inovativno tehnologijo brisalnikov za bistveno učinkovitejše brisanje.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Lahek, a zelo stabilen zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 omogoča prevoz dveh običajnih ali električnih koles. Njegova najv. obremenitev je 60 kg in ga je mogoče kompaktno zložiti.

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. V črni barvi z vložkom X3 iz nerjavečega jekla.

BMW Advanced Car Eye 2.

V primeru nenavadnega dogajanja nadvse občutljiva kamera Full HD samodejno posname situacijo pred in za avtomobilom.

BMW Wallbox.

Kot bi imeli bencinsko črpalko doma. Z BMW Wallbox boste BMW napolnili hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22 kW.

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA BMW X3.

BMW X3 samozavestno izstopa iz množice s svojo prepoznavno obliko: z nadvse kakovostnimi izdelki iz programa BMW M Performance Parts boste še močneje poudarili športni značaj tega prepoznavnega športnega terenca.

Karbonska ledvička M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je izdelan iz karbonskih vlaken premijske kakovosti. Za posebej eleganten, športen in individualen videz.

Strešni spojler M Performance v črni barvi visokega sijaja.

Oblika, ki vas ne pusti ravnodušne. Strešni spojler M Performance, ki je izdelan iz poliuretana v črni barvi visokega sijaja, je eleganten športni poudarek za zadnji del vozila.

21-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 701 M dvobarvna Jet Black mat, rezkana do sijaja.

21-palčna M Performance kovana platišča Y-spoke 701 M dvobarvna Jet Black mat, stružena do sijaja. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) s praznovoznimi pnevmatikami.

Volan M Performance.

Volan M Performance s svojo izrazito obliko in vrhunskim oprijemom iz Alcantare zagotavlja prepoznavno vzdušje motošporta v kokpitu.

Preproge M Performance.

Premijski videz, izjemen oprijem: preproge M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge, celotnemu vozilu pa dajejo dinamičnejši videz.

Pokrov antene M Performance iz aramidnih vlaken.

Pokrov antene iz aramidnih vlaken je tako vizualni kot funkcionalni poudarek na strehi vozila.

BMW FINANCIAL SERVICES ZA BMW X3.

Razmišljate o financiranju svojega novega BMW X3 ali pa potrebujete več informacij o izdelku? Preprosto sledite spodnji povezavi ter izvedite več o privlačnih ponudbah financiranja in možnostih BMW Financial Services.

APLIKACIJA BMW BROCHURE: VSI MODELI BMW IN NJIHOVE PODROBNOSTI.

Odkrijte vse modele BMW in njihove poudarke z aplikacijo BMW Brochure.

Poraba goriva in emisije CO2 za BMW X3.

BMW X3 xDrive30e:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 2,6-2,0
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 59-44

BMW X3 xDrive30i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 8,5-7,6
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 194-173

BMW X3 M40i:
Poraba goriva v l/100 km (kombinirana): 9,5-8,7
Emisije CO2 v g/km (kombinirane): 217-199

Uradne številke o porabi goriva, emisijah CO2 in porabi električne energije so bile določene v skladu s predpisanim merilnim postopkom Uredbe (ES) 715/2007 v različici, ki je veljala v času homologacije. Vrednosti WLTP upoštevajo vso dodatno opremo v primeru izmerjenih dosegov. Za novo homologirana vozila od 01. 01. 2021 uradne specifikacije obstajajo samo v skladu z WLTP. Dodatne informacije o merilnih postopkih NEDC in WLTP boste našli na www.bmw.si/emisije.