UREDBA GDPR.

Wallis Motor Ljubljana

Ker je pomembno, da lahko tudi v prihodnje ostanemo v stiku z vami in vam oziroma vašemu podjetju zagotovimo koristne informacije o modelih BMW iz naše prodaje in o naših storitvah, vas Wallis Motor Ljubljana (sedež: Celovška 182, 1000 Ljubljana davčna številka: 91615119; kot upravljavec podatkov) prosi, da potrdite svoje soglasje k obdelavi vaših podatkov za spodaj navedene namene:
  • informacije o ponudbah, akcijah, popustih
  • obveščanje o novostih, aktualnih izdelkih in storitvah
  • obveščanje o aktualnih dogodkih in testnih vožnjah
Za zgoraj navedene namene bomo obdelovali naslednje osebne podatke:
  • ime
  • elektronski naslov
  • telefonska številka
  • naslov

Z osebnimi podatki, ki jih boste posredovali, bodo upravljali naši sodelavci, zadolženi za pomoč strankam in pripravo ter posredovanje zgoraj navedenih vsebin. Osebne podatke lahko posredujemo obdelovalcem podatkov, navedenim v informacijah o upravljanju podatkov (zlasti: ponudniku informacijskih storitev, ponudniku storitev za pošiljanje množičnih elektronskih sporočil, obdelovalcu pošte, ponudniku storitev klicnega centra).

Po sprejetju zgoraj navedenih informacij (kliknite na ustrezno polje):

da mi upravljavec podatkov za zgoraj navedene namene pošilja oglaševalske ponudbe, upravlja z mojimi podatki in jih posreduje navedenim prejemnikom.

Izjavljam, da sem soglasje podal v svojem imenu, prostovoljno in da sem dopolnil 16 let.

Informacije o vaših pravicah: Pravico imate do dostopa, popravka, izbrisa ali omejitve obdelave vaših osebnih podatkov, vložitve ugovora zoper takšno obdelavo ter do prenosljivosti osebnih podatkov. Imate pravico, da svoje soglasje kadar koli, brezplačno in brez ovir umaknete, kar ne posega v zakonitost obdelave podatkov, opravljene pred umikom soglasja. Prav tako imate pravico do pritožbe pri nadzornem organu (Nacionalni urad za varstvo podatkov in svobodo informacij), oziroma, da se v primeru nezakonite obdelave podatkov obrnete na sodišče.

Obveščamo vas, da so informacije o obdelavi podatkov, ki vsebujejo naša načela o upravljanju podatkov ter vaše pravice, v celoti dosegljive na spletni strani https://www.bmw-wallis.si oziroma kadar koli pri naši službi za stranke.