Poletna izkušnja.

Originalna dodatna oprema in servisne storitve BMW.

Kontakt s servisnim svetovalcem

Odkrijte lepoto toplih dni z originalno dodatno opremo BMW.

Doživite pomlad in poletje v vsem svojem sijaju – z dodatno opremo BMW je vaš BMW popolnoma pripravljen. Sedaj lahko raziščete tudi širok izbor originalnih letnih kompletov koles in servisnih storitev BMW. Prelistajte našo digitalno brošuro in se pripravite na tople mesece. #KarKoliSeZgodi.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW. ZUNANJOST.

Odkrivanje novih krajev je še toliko bolj zabavno, ko sije sonce. Prilagodljive možnosti shranjevanja in prevoza vam omogočajo, da odkrivate skrite kotičke vsak dan znova in uživate v toplih mesecih v letu.

ORIGINALNI LETNI KOMPLETI KOLES IN DODATNA OPREMA BMW.

Po poletni nevihti lahko ceste postanejo spolzke. Originalni letni kompleti koles BMW se hitro namestijo in izboljšajo vašo izkušnjo vožnje, kar zagotavlja, da boste varno prispeli na cilj, ne glede na vreme.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW. NOTRANJOST.

Zlati poletni dnevi so kot nalašč za raziskovanje. Kam vas bo popeljalo vaše naslednje potovanje? S praktično originalno dodatno opremo BMW za notranjost boste zagotovo potovali udobneje, varneje in bolj individualno.

BMW CARE ORIGINALNI IZDELKI ZA NEGO VOZILA.

Je čas za spomladansko čiščenje? Originalni izdelki za nego BMW so zasnovani posebej za ta namen. Izdelani iz visokokakovostnih materialov, nežni, a učinkoviti, ohranjajo vaš BMW v najboljšem stanju, kar vam zagotavlja, da boste vstopili v poletje sveži in urejeni.

Polnilo za osvežilec zraka BMW Natural Air Limited Edition z vonjem Tropical Forest.

S polnilom za osvežilec zraka BMW Natural Air Limited Edition z vonjem Tropical Forest lahko na svojih potovanjih uživate v prijetnem vonju v notranjosti vozila.

Krpica za čiščenje zaslonov BMW.

S krpico za čiščenje zaslonov BMW boste očistili zaslone in površine visokega sijaja, ne da bi vas skrbelo za praske, sledi ali ostanke vlaken.

Koncentrat za pranje stekel BMW.

Koncentrat za pranje stekel BMW deluje kot visoko koncentrirano čistilno sredstvo za napravo za pranje vetrobranskega stekla in žarometov.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW CHARGING.

Polnite svojo baterijo preprosto, hitro in varno. Konec koncev se lahko poleti odpravite proti obzorju. BMW Charging vam ponuja širok nabor prilagodljivih rešitev za polnjenje, ki ustrezajo vašim posebnim potrebam.