SLEDITE SONCU.

ODKRIJTE RAZNOLIKO ORIGINALNO DODATNO OPREMO IN SERVISNE STORITVE BMW.

Oglejte si e-brošuro
Toplejša sezona je končno tukaj in s sončnim vremenom se odpirajo nove možnosti za raziskovanje podeželja. Nestrpno vas že čaka, da ga odkrijete. Uživajte na ovinkastih cestah, svežem zraku in ob pogledu na čudovito pokrajino z originalno dodatno opremo BMW. Platišča in pnevmatike BMW zagotavljajo optimalno doživetje vožnje, ki vas skupaj s servisnimi storitvami BMW in BMW Charging varno popeljejo do vseh ciljev. Zato, ker je treba vsak trenutek življenja zajemati s polno žlico brez prestanka. Veselite se novih pustolovščin.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW LETOŠNJEGA POLETJA.

Bodite pripravljeni na sončne žarke.

Če želite, da bo to poletje vaše, se nanj dobro pripravite. Skrbno načrtujte potovanje in si zagotovite dovolj prostora za prevoz opreme svoje najljubše poletne dejavnosti. Uživajte v veliki raznolikosti naše originalne dodatne opreme BMW za notranjost in zunanjost, ki se odlično prilega vašemu BMW. Da bo to poletje za vas res nepozabno.

Sprednji BMW vsevremenski tepihi.

Po meri narejen, trpežni vsevremenski BMW tepih z dvignjenim robom elegantne oblike, varuje prostor za noge spredaj in zadaj pred vlago in umazanijo. Na voljo je v črni barvi z zelo kakovostnim vložkom iz nerjavečega jekla.

Torba za naslonjalo BMW v antracitni/modri barvi.

Odlična rešitev za potovanje z otroki. Torba ima zaščitno površino pred odtisi čevljev, ki jo preprosto obrišete. Pritrdite jo na hrbtno stran naslonjala sprednjega sedeža. S številnimi žepi in ločenim predelom za napitke nudi veliko prostora za shranjevanje vseh vrst potovalnih pripomočkov. Je zložljiva in enostavna za nošenje.

Zaščitni etui BMW za 11-palčni Apple iPad Pro™ za sistem Travel & Comfort.

Zaščitni etui BMW nudi optimalno zaščito za vse 11-palčne naprave Apple iPad™ Pro. Črn silikonski ovitek zanesljivo ščiti tablični računalnik pred praskami in udarci, če pa na zaslon nanesete tudi priloženo zaščitno folijo, ščiti tudi pred škropljenjem vode. Uporabljajte ga skupaj z univerzalnim držalom sistema.

Obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zahvaljujoč vtični spojki ga je mogoče enostavno in varno pritrditi na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali izbirno razpoložljivo opremo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila.

Tepih za prtljažnik BMW.

Popolnoma prilegajoč tepih za prtljažnik BMW učinkovito ščiti prtljažni prostor pred umazanijo in vlago. Dvignjeni robovi na vseh straneh in izjemna kakovost robustnega, nedrsečega materiala zagotavljajo optimalno zaščito. Tepihi so na voljo v črni barvi z BMW logotipom, ki se s svojo elegantno obliko popolnoma zlijejo z notranjostjo prtljažnega prostora. Nameščen tepih poudarja individualni značaj vozila in čudovito dopolnjuje vsevremenske tepihe BMW, ki jih je mogoče naročiti posebej.

Adapterski kabel BMW za Apple iPhone/iPod™.

Adapterski kabel s trdnima kovinskima vtičema omogoča prilagojen užitek ob poslušanju glasbe v vozilu. Zdržljiv z napravami Apple iPod ali iPhone, , ki jih lahko priključite v avtomobil in jih hkrati polnite. USB adapter omogoča brezhibno predvajanje glasbe z naprave prek ozvočenja avtomobila. Zunanje glasbene vire lahko upravljate preko upravljalnika iDrive, multifunkcijskih gumbov na volanu ali radia.

Dvojni polnilni adapter USB tipa A in C.

Dvojni polnilni adapter USB lahko preprosto vstavite v avtomobilski vžigalnik. S tem lahko hkrati enostavno in udobno polnite dve zunanji mobilni napravi. Visok polnilni tok najv. 2 x 3 amperov z najv. 2 x 18 W moči zagotavlja izjemno hitro polnjenje. Pregrevanje preprečuje vgrajena elektronika. Sodobne tehnologijev napajanja z električno energijo omogočajo, da ima priključek USB tipa C različne profile, ki lahko z napravo uskladijo možne tokove in napetosti. Inovativna tehnologija omogoča najboljše možno polnjenje in hkrati ščiti akumulator.

Univerzalna brezžična polnilna postaja BMW.

Brezžično polnjenje, kadarkoli in povsod. Zaradi univerzalne brezžične polnilne postaje BMW lahko pametni telefon polnite udobno in učinkovito brez kabla v vozilu. Mobilni telefon je tako shranjen na stabilen in varen način. Posebej pametna rešitev: vgrajen prenosni akumulator lahko odstranite in si zagotovite brezžično polnjenje tudi zunaj vozila.

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW je velikodušnih mer in zagotavlja 420 litrov prostora za shranjevanje. Enostavno ga je namestiti na strešni prtljažnik in je združljiv z vsemi sistemi strešnih prtljažnikov BMW. Njegovo ohišje je iz trpežne plastike ABS in je odporen proti udarcem. Poleg tega ima zaščito pred UV-žarki. Kovček lahko odprete iz obeh strani, na vsaki strani pa ima trojno centralno zaklepanje v črni barvi, kar olajša natovarjanje in zagotavlja optimalno zaščito pred krajo. Tehta 19kg in izpolnjuje visoke varnostne BMW standarde v smislu obnašanja pri trku, varnosti delovanja in dolgotrajne zmogljivosti.

Strešni prtljažnik BMW.

Multifunkcijski sistem strešnega prtljažnika lahko kombinirate z vsemi nastavki strešnih prtljažnikov in strešnimi kovčki BMW. Njegova namestitev je izjemno preprosta ter skladna z najvišjimi standardi kakovosti in varnosti zaradi stabilne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji. Strešni prtljažnik s svojo značilno obliko BMW čudovito dopolnjuje zunanji videz vozila.

Strešni kovček BMW 420 v črni/titan srebrni barvi.

Sodoben strešni kovček BMW je velikodušnih mer in zagotavlja 420 litrov prostora za shranjevanje. Enostavno ga je namestiti na strešni prtljažnik in je združljiv z vsemi sistemi strešnih prtljažnikov BMW. Njegovo ohišje je iz trpežne plastike ABS in je odporen proti udarcem. Poleg tega ima zaščito pred UV-žarki. Kovček lahko odprete iz obeh strani, na vsaki strani pa ima trojno centralno zaklepanje v črni barvi, kar olajša natovarjanje in zagotavlja optimalno zaščito pred krajo. Tehta 19kg in izpolnjuje visoke varnostne BMW standarde v smislu obnašanja pri trku, varnosti delovanja in dolgotrajne zmogljivosti.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0.

Zadnji prtljažnik za kolesa BMW Pro 2.0 je bil razvit za varen prevoz dveh običajnih ali električnih koles na kroglasti glavi vlečne kljuke BMW. Lahek, a izjemno čvrst nosilni sistem iz jekla in aluminija ima največjo nosilnost 60 kg in lahko prevaža kolesa z medosno razdaljo do 130 cm. Poleg tega ima na voljo sistem enostavne namestitve na vlečno kljuko, zložljive nosilne roke in vpenjalni sistem za varno pritrditev koles. Njegova funkcija nagiba omogoča enostaven dostop do prtljažnika v vsakem trenutku. BMW Pro 2.0 prtljažnik bo za vaša kolesa nepogrešljivi spremljevalec, tako na nepozabnih počitnicah, kot na kratkem izletu z BMW.

Razširitveni komplet BMW za zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0.

Razširitveni komplet BMW dopolnjuje zadnji prtljažnik za kolesa Pro 2.0 za namestitev na vlečno kljuko in omogoča prevoz tretjega kolesa. Transportni sistem je sestavljen iz dodatnega profila za kolo in podporne ročice, ki poveže okvirja drugega in tretjega kolesa.

ČISTILO ZA STEKLO BMW Z IZVLEČKOM ORGANSKEGA INGVERJA.

Čistilo za steklo BMW z organskim izvlečkom ingverja je del linije za trajnostno nego Pure Care, ki jo navdihuje BMW i. Vsebuje naravne sestavine in učinkovito odstrani tudi trdovratno umazanijo s steklenih površin in oken brez puščanja sledi.

ORIGINALNA LETNA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW TER DODATNA OPREMA BMW.

Z našim bogatim naborom originalnih kompletov koles BMW, vaš BMW ne dobi le vizualne nadgradnje, ampak tudi koristi od najvišjih standardov kakovosti. Vsa kolesa se bodo natančno prilagajala vašemu BMW, saj so bila razvita v tesnem sodelovanju z vodilnimi proizvajalci, kot so npr. Bridgestone, Dunlop, Goodyear in Pirelli.

Glede na izbiro, lahko zdaj uživate tudi v izboljšani zmogljivosti, ki jih nudijo najsodobnejši proizvodni procesi, zmanjšanje mase in prilagajanje vsakemu modelu, glede varnosti in vozne dinamike. Da boste vedno na sončni strani življenja.

20-plačna M platišča Star-spoke 748 M.

Kakovostna 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) ter s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami, velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/45 R20 110Y XL RSC spredaj in 10,5 J x 20 s pnevmatikami 305/40 R20 112Y XL RSC zadaj.

22-plačna M Performance platišča Star-spoke 749 M.

Kakovostna 22-palčna M Performance lita alu. platišča Star-spoke 749 M z optimizirano maso so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black z napisom M Performance in v barvi M logotipa. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 9,5 J x 22 s pnevmatikami 275/35 R22 104Y XL spredaj in 10,5 J x 22 s pnevmatikami 315/30 R22 107Y XL zadaj.

21-palčna M platišča Y-spoke 741 M dvobarvna.

Kakovostna 21-palčna M BMW lita alu. platišča Y-spoke 741 M so dvobarvnega videza Night Gold z visokim sijajem. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 9,5 J x 21 s pnevmatikami 275/40 R21 107Y XL RSC spredaj in 10,5 J x 21 s pnevmatikami 315/35 R21 111Y XL RSC zadaj.

19-plačna M Performance platišča Y-spoke 898 M.

Kakovostna 19-palčna M Performance lita alu. platišča Y-spoke 898 M so zasnovana v barvi Frozen Gunmetal Grey in imajo napis M Performance. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS), velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL spredaj in 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL zadaj.

18-plačna M Performance platišča Double-spoke 796 M.

Kakovostna 18-palčna M Performance lita alu. platišča Double-spoke 796 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 7,5 J x 18 s pnevmatikami 225/45 R18 95Y RSC spredaj in 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/40 R18 99Y RSC zadaj.

19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 dvobarvna Night Gold.

Kakovostna 19-palčna BMW lita alu. platišča Double-spoke 793 M so dvobarvnega videza Night gold z visokim sijajem. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) in s praznovoznimi pnevmatikami, velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 225/40 R19 93Y XL RSC spredaj in 8,5 J x 19 s pnevmatikami 255/35 R19 96Y XL RSC zadaj.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW je sestavljen iz logotipa BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak ostane poravnan vodoravno med vožnjo. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Komplet je sestavljen iz štirih kapic za ventile. Z logotipom BMW.

Kapice za ventile z M logotipom.

Kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z M logotipom.

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za kolesa M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezna kolesa hitro razporediti na ustrezna mesta avtomobila. V torbe, zasnovane v značilni obliki M Performance, boste hitro in enostavno pospravili kolesa, ki trenutno niso v uporabi. Tako letni kot zimski kompleti koles bodo varno in v športnem slogu zapakirani do naslednje menjave koles.

SERVIS KOLES IN PNEVMATIK BMW.

Poskrbite za brezhibno stanje pnevmatik pred naslednjim potovanjem. Zamenjajte letne pnevmatike in dovolite, da naši strokovnjaki preverijo in po potrebi izravnajo tlak v nameščenih pnevmatikah. Izberite najboljše razmerje med ceno in storitvijo.

BMW M PERFORMANCE PARTS ZA VAŠO POMLAD IN POLETJE.

Moj posebni poudarek za letošnje poletje.

To poletje bo vaše in napočil je čas, da zablestite. Deli iz programa BMW M Performance Parts vam omogočajo, da svojemu BMW zagotovite najvišjo stopnjo individualnosti in pristen značaj motošporta. Naj bo torej to poletje vaše in spremenite svoj BMW v pravo pašo za oči brez sklepanja kompromisov.

20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M v barvi Jet Black mat.

Zelo kakovostna 20-palčna M lita alu. platišča Star-spoke 748 M so zasnovana v barvi Jet Black mat in imajo barvni M logotip. Set letnih kompletov koles s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) ter s praznovoznimi in kombiniranimi pnevmatikami, velikost platišč 9 J x 20 s pnevmatikami 275/45 R20 110Y XL RSC spredaj in 10,5 J x 20 s pnevmatikami 305/40 R20 112Y XL RSC zadaj.

Karbonska ledvička BMW M Performance.

Pokažite svoj slog: okvir ledvičke M Performance je iz ročno izdelanih karbonskih vlaken premijske kakovosti. Okrasne prečke so sestavljene iz izjemno robustne plastike in dajejo vizualni poudarek na sprednji strani vozila. Da bo vaš BMW imel eleganten, športen in individualen videz.

Tepihi BMW M Performance.

Premijski videz, izjemen oprijem: tepihi M Performance prinašajo individualno športno noto v prostor za noge, kar daje vozilu dinamični videz. M logotip in M Performance napis čudovito zaokrožata obrobe usnjenega videza z okrasnimi šivi v kontrastnih barvah in trakom v M barvah, kar daje tepihom poseben premijski videz.

Karbonski pokrovi zunanjih ogledal BMW M Performance.

Izraziti pokrovi ogledal M Performance prefinjene ročne izdelave iz karbonskih vlaken poudarjajo visokotehnološko poreklo vozila. Njihova dinamična oblika zagotavlja privlačen premijski videz in daje avtomobilu športen in individualen pridih.

Sprednje odprtine za dovod zraka.

Prostor za dihanje: odprtine za dovod zraka iz karbonskih vlaken dajejo vašemu BMW pridih motošporta na sprednjem delu vozila. Visokokakovostni videz čudovito poudari športno in ekskluzivno zunanjost vozila. Okrasne obloge se popolnoma ujemajo z obliko odbijača in so v popolni harmoniji z drugimi zunanjimi komponentami iz karbonskih vlaken.

Nalepka.

Nalepka M Performance odlično dopolnjuje samolepilno folijo za bočni prag v barvi Frozen Black ali pritrditev za bočni prag v črni barvi visokega sijaja. Prinaša dodaten vizualni poudarek in izboljša individualni videz boka vozila.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW CHARGING.

Moje potovanje, napajano s poletnimi občutki.

Če želite biti pripravljeni na poletje, morate poleg dobre zaloge z dodatki imeti tudi popolnoma napolnjeno vozilo. Preverite našo ponudbo originale opreme BMW Charging, ki je odlično prilagojena potrebam vašega elektrificiranega vozila. Naj bo to poletje vaše.

5-metrski polnilni kabel BMW za javne polnilne postaje.

5-metrski polnilni kabel BMW omogoča hitro in enostavno polnjenje na javnih polnilnih postajah, ki podpirajo način 3. Električna in hibridna vozila BMW lahko polnite bistveno hitreje kot s priloženim standardnim polnilnim kablom. Zahvaljujoč standardiziranemu vtiču tipa ECE je to mogoče po vsej Evropi.

BMW Wallbox.

Bencinska črpalka na domu. Trajno nameščen Wallbox napolni BMW hitro, zanesljivo in udobno z največjo zmogljivostjo do 22kW. Na voljo je tudi možnost upravljanja BMW Wallbox preko aplikacije My BMW.

Prilagodljivi hitri polnilnik BMW.

Prilagodljivi hitri polnilnik BMW je mobilna domača napajalna naprava za vsa električna vozila. S tem kompletom lahko polnite tako doma kot na poti na gospodinjskih in industrijskih vtičnicah. Skupna dolžina kabla je 6 m. Največja zmogljivost polnjenja pa je do 2,3 kW (tipa E in F, vtičnica schuko, 10 A).

BMW SERVICE.

BMW SERVICE INCLUSIVE.

Sklenite pogodbo. Varčujte dolgoročno. Z BMW Service Inclusive. Izkoristite izjemne prihranke s paketom servisnih storitev po enkratnem vplačilu. Privlačni servisni paket zajema vse originalne servisne storitve BMW za enkratno plačilo in poudarja znaten prihranek stroškov v primerjavi s plačevanjem posameznih storitev.

BMW TELESERVICES.

Z BMW Teleservices vam nudimo največjo varnost in udobje, ko gre za vprašanje servisa. Od manjših vzdrževalnih del do hitre pomoči v primeru nezgode in okvare. Zaradi BMW Teleservices in BMW ConnectedDrive vam ni potrebno veliko storiti, da bi vedno dobili pravo podporo ob pravem času. Vaš BMW samodejno prepozna potrebo in posreduje vse ustrezne podatke o vozilu našim strokovnjakom. To zagotavlja, da se v ozadju ves čas izvajajo ustrezni ukrepi.

MY BMW SERVICE.

My BMW Service vam ponuja širok nabor storitev, ki vam bodo olajšale vaše življenje. Svoj servisni termin lahko rezervirate preko aplikacije My BMW, ki vam bo poleg brez kontaktnega servisnega stika omogočila tudi, da se izognete čakalnim vrstam. Smart Video Communication pa bo poskrbel za večjo preglednost dodatnih servisnih del. Naše ponudbe digitalnih storitev so prilagojene vašim potrebam in željam.

BMW SERVICE 5+.

Tradicija in vrednote znamke BMW so nagrajene z zvestobo in strastjo vsakega BMW lastnika. V znak spoštovanja za ta poseben odnos, smo ustvarili BMW Service 5+ ponudbo s posebnimi cenami za vozila BMW starejša od 5 let.