VSESTRANSKO PRIPRAVLJENI NA ZIMO.

Z originalno opremo in storitvami BMW.

Ob prehodu na novi letni čas je pravi trenutek, da raziščete pokrajino. Ker tudi v primeru deževnega in hladnega vremena ni nobenega razloga, da bi ostali doma. Zgrabite priložnost za odkrivanje čarobne plati sveta. Ponujamo vam popolno opremo za varno vožnjo in uživanje ob vsakem trenutku potovanja, ne glede na to, kam vas popelje. Izkusite BMW Service, zimske komplete koles BMW ter izdelke dodatne opreme BMW za jesen in zimo, ki so popolnoma prilagojeni vašemu BMW.
Najmanj

-15%

na celotno ponudbo originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW.*
* Popust velja za originalne zimske komplete koles in pnevmatike BMW iz zaloge, brez montaže/premontaže.
Pri nakupu originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW vam priznamo 50% popust na montažo/premontažo.

ORIGINALNA PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE IN DODATNA OPREMA BMW.

Užitek v vožnji ne pozna slabega vremena.

Za voznike, ki želijo izkusiti novi vzorec profila tekalne površine in uživati v optimalnem oprijemu tako jeseni kot pozimi, smo v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli) pripravili posebne sezonske ponudbe za pnevmatike z oznako zvezde. Pnevmatike BMW, označene z zvezdo, zagotavljajo brezhibno vožnjo, najboljši oprijem in največjo varnost. Torej ena stvar je jasna: originalna zimska platišča in pnevmatike BMW niso kompromis glede sloga, ampak izražajo jasno stališče.

18-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 618 Reflex Silver, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 18-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 618, primerna za namestitev snežnih verig, so zasnovana v barvi Reflex Silver. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8,5 J x 18 s pnevmatikami 255/55 R18 109H XL.

18-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 684 Orbit Grey, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 18-palčno BMW lita alu. platišča V-spoke 684 v barvi Orbit Grey dajejo videzu vozila še posebno športni pridih. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 18 s pnevmatikami 245/45 R18 100V XL.

19-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 635 dvobarvna Night Gold, stružena do sijaja, set zimskih kompletov koles.

Elegantna 19-palčna BMW lita alu. platišča V-spoke 635 so dvobarvnega videza Night Gold in stružena do sijaja, kar daje vozilu nadvse vpadljiv videz. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v praznovoznih pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 245/40 R19 98V XL RSC spredaj in 9 J x 19 s pnevmatikami 275/35 R19 100V XL RSC zadaj.

Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov BMW.

Izjemno zanesljiv sistem za zaklepanje kolesnih vijakov premijske kakovosti s štirimi ključavnicami ima posebno kodiranje BMW. Vijake je mogoče odviti le s posebnim orodjem, vključenim v obsegu dobave, kar zagotavlja največjo možno zaščito pred krajo koles.

Snežne verige BMW Comfort.

Snežne verige BMW Comfort je mogoče enostavno namestiti in zagotavljajo najboljši možni oprijem. Ker se popolnoma prilegajo pnevmatikam, ne potrebujejo dodatne zaščite platišča, medtem ko vgrajen jekleni obroč omogoča enostavno namestitev.

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za kolesa M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje koles. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezne pnevmatike hitro razporediti na ustrezna mesta. Torbe pa vas bodo navdušile tudi s športno zasnovo M Performance.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta ima logotip BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak med vožnjo ostane ves čas vodoravno. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z logotipom BMW.

Kapice za ventile z M logotipom.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z M logotipom.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW je intuitiven za uporabo in zagotavlja hitro vrnitev na cesto v primeru neljubega dogodka. Ne glede na velikost pnevmatike je mogoče odpraviti poškodbo na njeni tekalni površini, manjšo od 4 mm, kar omogoča nadaljevanje vožnje do servisnega partnerja BMW v bližini.

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Dobro je vedeti, da so pomembne stvari v najboljših rokah.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le, da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ORIGINALNE PNEVMATIKE BMW Z OZNAKO ZVEZDE.

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Oznaka zvezde pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in skladno z najvišjimi standardi BMW. Razvoj pnevmatik se prav tako začne v zgodnji fazi razvoja vozila in lahko traja do tri leta, na koncu pa se zaključi z obsežnim testiranjem. Pnevmatike, označene z zvezdo, so preskušene na šestih splošnih področjih, kot so varnost, obraba, udobje, učinkovitost, pa tudi na dveh področjih užitka v vožnji, tako značilnega za blagovno znamko BMW, kot sta slog vožnje in športno obnašanje. Poleg tega so razvite v sodelovanju z izbranimi vrhunskimi proizvajalci pnevmatik, kot so (npr. Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli). Preprosto povprašajte svojega servisnega partnerja BMW glede pnevmatik, označenih z zvezdo, ki so natančno prilagojene vozilu, preskušene in varne.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO ZA ZUNANJOST.

Navdušuje, kamor koli pogledate.

Če bi radi uživali v zimskih radostih, morate biti dobro opremljeni. To pa z originalno dodatno opremo BMW ni noben problem. Izkoristite še več voznega udobja in odkrijte široko paleto možnosti, zasnovanih tako, da bo vaš BMW popoln spremljevalec pri uresničevanju vaših zimskih načrtov.

Strešni kovček BMW 420 v črni/Titanium Silver barvi.

Sodoben strešni kovček BMW črne barve z bočnimi stranicami v barvi Titanium Silver ima prostornino 420 litrov in je združljiv z vsemi strešnimi nosilnimi sistemi BMW. Ker ga lahko odpirate z obeh strani in ima trojno centralno zaklepanje na vsaki strani, olajša natovarjanje in zagotavlja optimalno zaščito pred krajo.

Strešni prtljažnik BMW.

Strešne prečne drogove je mogoče kombinirati z vsemi strešnimi nosilci in kovčki BMW ter so odlična vizualna dopolnitev vozila kot celote. Namestitev je preprosta brez orodja in skladna z najvišjimi standardi kakovosti ter varnosti zaradi svoje trdne konstrukcije in sistema ključavnic proti kraji.

Izvlečno držalo za smuči in snežne deske BMW.

Držalo za smuči in snežne deske BMW s ključavnico, ki ga je mogoče izvleči na straneh, zagotavlja varno prevažanje do petih parov smuči ali snežnih desk in olajša natovarjanje na višja vozila. Kombinirate ga lahko s katerimkoli strešnim prtljažnikom BMW, poleg tega pa je nanj mogoče pritrditi tudi smučarske palice.

Preproga za prtljažnik BMW.

Trpežna, protizdrsna in vodoodporna preproga BMW z dvignjenim obodnim robom na vseh straneh elegantne oblike ščiti prtljažnik pred umazanijo in vlago. Nameščena preproga, ki je zasnovana v črni barvi in opremljena s kakovostnim vložkom iz nerjavečega jekla s številko 5, se popolnoma zlije z notranjostjo prtljažnega prostora.

LED-projektorji na vratih BMW.

Inovativni LED-projektorji na vratih BMW se samodejno aktivirajo, ko odprete vrata, s pomočjo izmenljivih diapozitivov pa projicirajo sliko na tla tik ob vozilu. Na izbiro imate več motivov za popolno osvetlitev območje vstopa v individualnem slogu.

ORIGINALNA DODATNA OPREMA BMW ZA JESEN IN ZIMO V NOTRANJOSTI.

Izjemen od znotraj.

Originalna dodatna oprema BMW je skladno s svojim imenom zasnovana z izjemno natančnostjo in navdihnjena s čisto zmogljivostjo. Razširite svoj prostor, slog ali varnost ali pa kar vse navedeno. Izberite najenostavnejši način združevanja varnosti in elegance.

Zaščitni etui BMW za 10,5-palčni Apple iPad Pro™ za sistem Travel & Comfort.

Zaščitni etui nudi optimalno zaščito za vse 10,5-palčne naprave Apple iPad™ Pro. Črn silikonski ovitek zanesljivo ščiti tablični računalnik pred praskami in udarci, če pa na zaslon nalepite tudi priloženo zaščitno folijo, pa ščiti tudi pred škropljenjem vode. Če ga uporabljate skupaj z univerzalnim držalom sistema Travel & Comfort, ki je na voljo posebej, ga je mogoče v notranjosti pritrditi na prilagodljiv in priročen način, medtem ko ostane trdno na svojem mestu tudi v primeru trka.

Univerzalno držalo BMW za tablične računalnike z zaščitnim etuijem BMW za sistem Travel & Comfort.

Univerzalno držalo je nastavljivo po velikosti in pritrjeno na ločeno razpoložljiv osnovni nosilec ali sistem Travel & Comfort iz nabora dodatne opreme. Nudi varno oporo za široko paleto tabličnih računalnikov Apple ali Samsung z zaščitnim etuijem BMW velikosti od 7 do 11 palcev. Lahko ga zasukate za 360 stopinj in zaklenete v želenem položaju.

Univerzalna kljuka za sistem Travel & Comfort.

Univerzalna kljuka sistema Travel & Comfort omogoča obešanje kosov oblačil ali lažjih torb na hrbtno stran naslonjala, kar prepreči stik z umazanijo v prostoru za noge. Zaradi vtične spojke jo lahko enostavno in varno pritrdite na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali opcijo Travel & Comfort.

Obešalnik BMW za sistem Travel & Comfort.

Obešalnik BMW omogoča obešanje oblačil na hrbtni strani naslonjala. Zaradi vtične spojke ga lahko enostavno in varno pritrdite na ločeno dobavljiv osnovni nosilec ali opcijo Travel & Comfort. S pomočjo hotelske funkcije (kot standardni obešalnik) pa ga lahko uporabljate tudi zunaj avtomobila.

Vsevremenski preprogi BMW spredaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim obodnim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge spredaj pred vlago in umazanijo. V črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla v obliki številke 5.

Vsevremenski preprogi BMW zadaj.

Po meri narejeni, trpežni vsevremenski preprogi BMW z dvignjenim obodnim robom elegantne oblike varujeta prostor za noge zadaj pred vlago in umazanijo. V črni barvi z vložkom iz nerjavečega jekla v obliki številke 5.

BMW Advanced Car Eye 2.0.

BMW Advanced Car Eye 2.0 je izjemno občutljiva kamera Full-HD, ki zajema dogodke pred in za vozilom, tudi ko je parkirano. V primeru nenavadnega premikanja zunaj vozila kamera samodejno posname stanje, da bi dokumentirala morebitne nesreče ali (poskuse) vlomov.

Polnilna LED-svetilka znamke BMW.

LED-svetilka znamke BMW ima elegantno zasnovo iz nerjavečega jekla in navdušuje z zelo majhno porabo energije, življenjsko dobo do 3.000 polnjenj in izjemnim dometom osvetlitve. Za polnjenje visokozmogljive baterije svetilko preprosto priključite v 12-voltno vtičnico.

BMW SERVICE PO VAŠI MERI.

Računajte na nešteto možnosti.

Uživajte v hladnejših mesecih brez skrbi in izkoristite odličnost BMW Service, kjer se bodo naši strokovnjaki pobrigali za vaš avtomobil. Naša naloga je poskrbeti, da je vaš BMW vedno v brezhibnem stanju, tako da boste lahko varno prebrodili jesen in zimo ter se še naprej veselili užitka v vožnji.

BMW Service 5+

Za modele, stare 5 let in več, BMW Service 5+ ponuja prvovrsten servis, optimalno prilagojen vsakemu modelu, seveda po preglednih in privlačnih cenah. Konec koncev vaš BMW pri servisnem partnerju BMW prejme natančno takšen servis, kot si ga zasluži, tako da boste z njim še dolgo uživali v brezskrbni vožnji.

BMW Service Inclusive.

Ni vedno lahko mirno sprejeti nenadne okvare. Za več brezskrbnosti vam je na voljo BMW Service Inclusive. Z enim samim plačilom si za obdobje po izbiri zagotovite kritje za vsa vključena servisna in vzdrževalna opravila. Brez skritih stroškov v drobnem tisku. Tako da boste vedeli, kaj lahko pričakujete v prihodnosti: popolno storitev za svoj BMW, ne glede na to, koliko je star. Ker je naša ponudba privlačna tudi za modele BMW z veliko prevoženih kilometrov.

Brezstični servis BMW.

BMW Service – kadarkoli in kjerkoli. Veliko storitev BMW lahko udobno rezervirate in spremljate po spletu. Zato kar najbolj učinkovito izkoristite čas za stvari, ki so res pomembne v življenju.

Servis platišč in pnevmatik BMW.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le, da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ODKRIJTE DODATNO OPREMO BMW ZA JESEN IN ZIMO.

Vožnja čez gorski prelaz, preživet dan v mestu ali spontan izlet v neznano – za vas je vse v najlepšem redu. Odkrijte nepozabne trenutke, ki jih ponujata hladnejša letna časa z originalno dodatno opremo BMW za jesen in zimo. Izbirajte med različnimi možnostmi ter oblikujte lasten jesenski in zimski videz svojega BMW. Izrazite elegantno plat brez sklepanja kompromisov pri varnosti. Ogled e-brošure