Zapeljite brezskrbno v poletje z ugodnostmi Wallis Motor Ljubljana.

  • Široka zaloga vozil BMW, dobavljiva takoj!
  • Brezplačen servisni paket 5 let ali 100.000 km (ob nakupu novega ali rabljenega vozila BMW, do 9.7.2022)
  • Ugodno financiranje
  • Menjava staro za novo

Ne zamudite!

Splošni pogoji

SERVISNI PAKET 5 LET ALI 100.000 KM – BMW/MINI Service Inclusive.

Prepustite se in se osredotočite na tisto, kar je resnično pomembno – užitek v vožnji. Pomirjenost zahvaljujoč storitvam BMW Service Inclusive.

Servisni načrt pokriva vsa potrebna servisna in vzdrževalna dela v času dogovorjenega trajanja. Tako je zagotovljeno, da je vaš BMW vedno v najboljših rokah ne glede na to, katerega servisnega partnerja BMW obiščete.

Akcija velja do 09.07.2022, kjer nakup vašega novega ali malo rabljenega BMW iz zaloge, pri WallisMotor Ljubljana d.o.o., vključuje brezplačen servisni paket za dobo 5 let ali do 100.000 km*.

*Kar nastopi prej. Akcija velja do odprodaje zalog.

Obseg storitev BMW/MINI Service Inclusive zajema:

Z nakupom novega ali malo rabljenega vozila BMW pri Wallis Motor Ljubljana d.o.o. do 09.06.2022, prejmete brezplačni servisni paket “BMW/MINI Service Inclusive” (v nadaljevanju “Servisni paket”).

Stranka pridobi pravico, ki se nanaša na vozilo, da v dogovorjenem času veljavnosti* od datuma prve registracije ali do izpolnitve dogovorjenega števila prevoženih kilometrov* (kar je najprej izpolnjeno) pri WallisMotor Ljubljana d.o.o. ali vsakem sodelujočem pogodbenem trgovcu BMW/MINI ali vsaki sodelujoči avtorizirani servisni pogodbeni delavnici BMW/MINI uveljavlja izvedbo spodaj navedenih vzdrževalnih del.

Pravica do storitev preide ob prodaji vozila v času veljavnosti na kupca vozila.

Servisni paket obsega nadaljnja vzdrževalna dela in servise na tovarniških izvedbah vozila, ki so v nadaljevanju navedena pod številkama 1-4 (vključno z oljem, delovnimi postavkami in zahtevanimi originalnimi deli BMW/MINI):

  • Menjava motornega olja z oljnim filtrom in količino olja za dolivanje
  • Servis/zamenjava zračnega filtra, filtra za gorivo, mikro filtra, svečk
  • Servis zavorne tekočine
  • Servis, pregled vozila v skladu z zahtevami BMW/MINI

Pogoj je, da se je vozilo uporabljalo pravilno in da so bila vzdrževalna dela, opravljena po servisnih intervalih, oz., da so servisna dela zapadla in izvedena po proizvajalčevih specifikacijah.

Storitve BMW Mobiler Service ter pravice do storitev in izključitve v okvirju jamčenja za stvarne pomanjkljivosti ostanejo nedotaknjene.

* Z izbiro enega od servisnih paketov je rok trajanja/število prevoženih kilometrov fiksno določeno.
** Ne velja za modele BWM i3, filter za gorivo ne velja tudi za BMW i8.

MENJAVA STARO ZA NOVO

Predpogoj za manjavo staro za novo je opravljena informativna cenitev vašega vozila. V našem prodajno servisnem centru opravimo strokovno informativno cenitev vašega vozila.

Naša usposobljena ekipa strokovno pregleda vaše vozilo in na podlagi dejanskega stanja vozila, prevoženih kilometrov, servisne zgodovine, nekaramboliranosti vozila ter leta izdelave določi odkupno vrednost vašega vozila.

Na podlagi informativne cenitve nudimo fleksibilne možnosti financiranja ter odkup vašega starega vozila.

UGODNO FINANCIRANJE

Izbira novega avtomobila je popolnoma osebna stvar – zakaj bi bilo financiranje drugačno? Nakup novega vozila je veliko več kot enostavna finančna transakcija. Gre za začetek pomembnega, dolgoročnega partnerstva. Zato smo, skupaj s partnerji, oblikovali široko ponudbo finančnih produktov, ki so prav tako individualni, kot ste vi. Pri nas lahko sklenete ugodno financiranje novih in malo rabljenih vozil BMW. WallisMotor Ljubljana je kreditni posrednik. Kupec lahko poslovni najem sklene z GB Leasing d.o.o., finančni najem pa lahko kupec skledne z Gorenjsko Banko d.d., Kranj.

Pridržujemo si pravico do sprememb in napak.

WallisMotor Ljubljana d.o.o., Celovška cesta 182, SI-1000 Ljubljana

Matična številka: 8674655000, Davčna številka SI: 91615119

Kontakt +386 1 583 35 00, info@wallismotor.si