ZIMSKI KOMPLETI KOLES IN PNEVMATIKE BMW.

Ujemite najmanj -15% na celotno ponudbo originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW.

Je vaš BMW pripravljen na hladno obdobje leta? Zunaj vas že čakajo novi in vznemirljivi izzivi, saj deževno in hladno vreme ni razlog, da bi ostali doma. Potrebujete le ustrezno opremo. Ponujamo vam popolne rešitve za varno vožnjo in uživanje ob vsakem trenutku potovanja, ne glede na to, kam vas popelje. Z originalnimi zimskimi kompleti koles BMW ste lahko prepričani, da boste varno in udobno prispeli na cilj.
Najmanj

-15%

na celotno ponudbo originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW.*
* Popust velja za originalne zimske komplete koles in pnevmatike BMW iz zaloge, brez montaže/premontaže.
Pri nakupu originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW vam priznamo 50% popust na montažo/premontažo.

ORIGINALNA PLATIŠČA IZ LAHKE ZLITINE IN DODATNA OPREMA BMW.

Užitek v vožnji ne pozna slabega vremena.

Za voznike, ki želijo izkusiti novi vzorec profila tekalne površine in uživati v optimalnem oprijemu tako jeseni kot pozimi, smo v sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli, pripravili posebne sezonske ponudbe za pnevmatike z oznako zvezde. Pnevmatike BMW, označene z zvezdo, zagotavljajo brezhibno vožnjo, najboljši oprijem in največjo varnost. Torej ena stvar je jasna: originalna zimska platišča in pnevmatike BMW niso kompromis glede sloga, ampak izražajo jasno stališče.

19-palčna M lita alu platišča Double-spoke 871 M v barvi Jet Black mat, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 19-palčna M lita alu platišča Double-spoke 871 M so zasnovana v barvi Jet Black. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8 J x 19 s pnevmatikami 245/45 R19 102H XL.

17-palčna BMW lita alu platišča Y-spoke 896 Refined Silver, set zimskih kompletov koles.

Osupljiva 17-palčna BMW lita alu platišča Y-spoke 896 v barvi Refined Silver dajejo vozilu zelo edinstven videz, kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, kolesa so združljiva s snežnimi verigami, velikost platišč 7J x 17 s pnevmatikami 205/65 R17 100V XL.

21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1012 dvobarvna Midnight Grey, stružena do sijaja, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1012 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Midnight Grey in stružena do sijaja, s svojim športnim videzom pa vozilu vtisnejo pridih individualnosti, kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9 J x 21 s pnevmatikami 255/50 R21 109H XL M+S.

21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1011 Jet Black, set zimskih kompletov koles.

Zelo kakovostna 21-palčna BMW aerodinamična platišča Star-spoke 1011 so zasnovana v barvi Jet Black in zagotavljajo izjemno športen videz. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 9 J x 21 s pnevmatikami 255/50 R21 109H XL M+S.

19-palčna M lita alu platišča Y-spoke 859 M, dvobarvna Jet Black, stružena do sijaja, set zimskih kompletov koles spredaj in zadaj.

Ekskluzivna 19-palčna M lita alu platišča Y-spoke 859 M so zasnovana v dvobarvni izvedbi Jet Black, stružena do sijaja in zagotavljajo posebej športen videz. Kot set zimskih kompletov koles s senzorji za nadzor tlaka v pnevmatikah, velikost platišč 8,5 J x 19 s pnevmatikami 245/40 R19 98V XL spredaj in 9 J x 19 s pnevmatikami 255/40 R19 100V XL zadaj.

SERVIS PLATIŠČ IN PNEVMATIK BMW.

Dobro je vedeti, da so pomembne stvari v najboljših rokah.

Prave pnevmatike za hladno sezono: vabimo vas na servis pnevmatik BMW – ne le, da vam zamenjamo pnevmatike, ampak preverimo tudi globino njihovega profila in zavore. Naša ponudba za največje udobje: vaše letne pnevmatike očistimo in jih shranimo za vas do pomladi.

ORIGINALNE PNEVMATIKE BMW Z OZNAKO ZVEZDE.

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Oznaka zvezde pomeni, da je bila pnevmatika izdelana posebej za BMW – in skladno z najvišjimi standardi BMW. Razvoj pnevmatik se prav tako začne v zgodnji fazi razvoja vozila in lahko traja do tri leta, na koncu pa se zaključi z obsežnim testiranjem. Pnevmatike, označene z zvezdo, so preskušene na šestih splošnih področjih, kot so varnost, obraba, udobje, učinkovitost, pa tudi na dveh področjih užitka v vožnji, tako značilnega za blagovno znamko BMW, kot sta slog vožnje in športno obnašanje. Poleg tega so razvite v sodelovanju z izbranimi vrhunskimi proizvajalci pnevmatik, kot so Dunlop, Goodyear, Michelin in Pirelli. Preprosto povprašajte svojega servisnega partnerja BMW glede pnevmatik, označenih z zvezdo, ki so natančno prilagojene vozilu, preskušene in varne.

DODATNA OPREMA ZA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Užitek v vožnji ne pozna slabega vremena.

Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov BMW.

Izjemno zanesljiv sistem za zaklepanje kolesnih vijakov premijske kakovosti s štirimi ključavnicami ima posebno kodiranje BMW. Vijake je mogoče odviti le s posebnim orodjem, vključenim v obsegu dobave, kar zagotavlja največjo možno zaščito pred krajo koles.

Snežne verige BMW Comfort.

Snežne verige BMW Comfort je mogoče enostavno namestiti in zagotavljajo najboljši možni oprijem. Ker se popolnoma prilegajo pnevmatikam, ne potrebujejo dodatne zaščite platišča, medtem ko vgrajen jekleni obroč omogoča enostavno namestitev.

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za kolesa M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje koles. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezne pnevmatike hitro razporediti na ustrezna mesta. Torbe pa vas bodo navdušile tudi s športno zasnovo M Performance.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta ima logotip BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak med vožnjo ostane ves čas vodoravno. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z logotipom BMW.

Kapice za ventile z M logotipom.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z M logotipom.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW je intuitiven za uporabo in zagotavlja hitro vrnitev na cesto v primeru neljubega dogodka. Ne glede na velikost pnevmatike je mogoče odpraviti poškodbo na njeni tekalni površini, manjšo od 4 mm, kar omogoča nadaljevanje vožnje do servisnega partnerja BMW v bližini.

VEDNO SMO TUKAJ ZA VAS.

Preverite posebno ponudbo zimskih kompletov koles pri našem servisnem svetovalcu:

Blaž Pilko

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 31 600 993

blaz.pilko@wallismotor.si

Alen Trnjanac

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 31 750 153

alen.trnjanac@wallismotor.si

Oliver Vesel

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 30 213 200

oliver.vesel@wallismotor.si

Arnes Mehanović

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 51 261 212

arnes.mehanovic@wallismotor.si

Ana Weiss

asistent poprodaje

+386 1 583 35 00

+386 40 808 306

ana.weiss@wallismotor.si