ZIMSKI KOMPLETI KOLES IN PNEVMATIKE BMW.

Ujemite najmanj -15% na celotno ponudbo originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW.

Je vaš BMW pripravljen na hladno obdobje leta? Zunaj vas že čakajo novi in vznemirljivi izzivi, saj deževno in hladno vreme ni razlog, da bi ostali doma. Potrebujete le ustrezno opremo. Ponujamo vam popolne rešitve za varno vožnjo in uživanje ob vsakem trenutku potovanja, ne glede na to, kam vas popelje. Z originalnimi zimskimi kompleti koles BMW ste lahko prepričani, da boste varno in udobno prispeli na cilj.
Najmanj

-15%

na celotno ponudbo originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW.*
* Popust velja za originalne zimske komplete koles in pnevmatike BMW iz zaloge, brez montaže/premontaže.
Pri nakupu originalnih zimskih kompletov koles in pnevmatik BMW vam priznamo 50% popust na montažo/premontažo.

OGLED CELOTNE PONUDBE.

Kakovost, izkušnje in varnost so glavne prednostne naloge, ko gre za platišča in pnevmatike.

Povečajte svojo varnost in udobje z zimskimi kompleti koles, ki imajo edinstveno zasnovo, da se popolnoma ujemajo z vašim vozilom. V sodelovanju z vodilnimi svetovnimi proizvajalci pnevmatik, kot so Goodyear, Dunlop, Michelin in Pirelli, smo pripravili posebne sezonske ponudbe za pnevmatike z oznako zvezde. Raziščite svoj okus in poiščite najboljše pnevmatike zase in za svoj BMW v naši popolnoma novi digitalni brošuri.

DODATNA OPREMA ZA PLATIŠČA IN PNEVMATIKE BMW.

Užitek v vožnji ne pozna slabega vremena.

Sistem za zaklepanje kolesnih vijakov BMW.

Izjemno zanesljiv sistem za zaklepanje kolesnih vijakov premijske kakovosti s štirimi ključavnicami ima posebno kodiranje BMW. Vijake je mogoče odviti le s posebnim orodjem, vključenim v obsegu dobave, kar zagotavlja največjo možno zaščito pred krajo koles.

Snežne verige BMW Comfort.

Snežne verige BMW Comfort je mogoče enostavno namestiti in zagotavljajo najboljši možni oprijem. Ker se popolnoma prilegajo pnevmatikam, ne potrebujejo dodatne zaščite platišča, medtem ko vgrajen jekleni obroč omogoča enostavno namestitev.

Torbe za kolesa M Performance.

Ekskluziven občutek dirkanja v garaži: torbe za kolesa M Performance ščitijo tako voznika kot vozilo pred umazanijo. Močnejši ročaj zagotavlja udobno prenašanje koles. Zaradi posebne oznake je mogoče posamezne pnevmatike hitro razporediti na ustrezna mesta. Torbe pa vas bodo navdušile tudi s športno zasnovo M Performance.

Nepremični pokrov kolesnega pesta BMW.

Nepremični pokrov kolesnega pesta ima logotip BMW, ki se ne vrti skupaj s kolesom, ampak med vožnjo ostane ves čas vodoravno. Pokrov pesta je mogoče namestiti na vsa platišča iz lahke zlitine BMW s premerom delilnega kroga 112 mm.

Kapice za ventile z logotipom BMW.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z logotipom BMW.

Kapice za ventile z M logotipom.

Zelo kakovostne kapice za ventile BMW iz aluminija učinkovito ščitijo aluminijaste ventile s sistemom za nadzor tlaka v pnevmatikah (TPMS) pred umazanijo in vlago. Hkrati pa izboljšajo videz pnevmatike. Z M logotipom.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW.

Komplet za popravilo predrte pnevmatike BMW je intuitiven za uporabo in zagotavlja hitro vrnitev na cesto v primeru neljubega dogodka. Ne glede na velikost pnevmatike je mogoče odpraviti poškodbo na njeni tekalni površini, manjšo od 4 mm, kar omogoča nadaljevanje vožnje do servisnega partnerja BMW v bližini.

VEDNO SMO TUKAJ ZA VAS.

Preverite posebno ponudbo zimskih kompletov koles pri našem servisnem svetovalcu:

Ana Weiss

asistent poprodaje

+386 1 583 35 00

+386 40 808 306

ana.weiss@wallismotor.si

Blaž Pilko

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 31 600 993

blaz.pilko@wallismotor.si

Tadej Marinčič

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 51 261 212

tadej.marincic@wallismotor.si

Alen Trnjanac

servisni svetovalec BMW

+386 1 583 35 00

+386 31 750 153

alen.trnjanac@wallismotor.si