NAŠA ZALOGA. VAŠA MOČ IZBIRE. Z DODATNIM BONUSOM.

Vedno na voljo.

NAŠA ZALOGA. VAŠA MOČ IZBIRE. Z DODATNIM BONUSOM.

Ste pripravljeni?

Odpeljite se z enim od vrhunskih jeklenih konjičkov, ki obračajo vse poglede in slišijo na ime BMW. Izbirajte med BOGATO ZALOGO vozil BMW ter izkoristite 1.000 EUR BONUSA, ob financiranju preko BMW Financial Services, na izbrane modele iz zaloge.

ZALOGA NOVIH VOZIL BMW, Z DODATNIM BONUSOM 1.000 EUR NA IZBRANE MODELE.

Ponudba velja do odprodaje zalog.

Išči
Generic filters
Izvedba modela
Cabrio
Coupé
Gran Coupé
Gran Turismo
Hatch
Limuzina
Roadster
Sports Activity Coupé
Sports Activity Vehicle
Tourer
Touring

ZALOGA RABLJENIH VOZIL BMW, Z DODATNIM BONUSOM 1.000 EUR.

Ponudba velja do odprodaje zalog.

Za nas kakovost ni zgolj obljuba, temveč načelo. Samo vozila, ki izpolnjujejo vse natančno določene standarde, so certificirana. Nakup rabljenega vozila BMW iz nabora certificiranih rabljenih vozil BMW Premium Selection se bo zagotovo izkazal za dobro izbiro. Vozilo je namreč uspešno prestalo 360-stopinjski pregled – najzahtevnejše preglede, preden se mu podeli certifikat BMW Premium Selection. Vendar pa vam, zraven certificirane kakovosti, rabljena vozila BMW Premium Selection ponujajo tudi veliko dodatnih prednosti. Po nakupu pa lahko izkoristite tudi veliko izjemnih storitev BMW. Vozila BMW Premium Selection so izključno na voljo pri trgovcih z vozili BMW, zato da vam lahko vedno zagotovimo največjo kakovost. Pridite in se prepričajte sami!

Išči
Generic filters
Izvedba modela
Cabrio
Coupé
Gran Coupé
Gran Turismo
Hatch
Limuzina
Roadster
Sports Activity Coupé
Sports Activity Vehicle
Tourer
Touring

*Splošni pogoji in informacije o ponudbi.

Ponudba velja do konca decembra 2021 oz. do odprodaje zalog.

Ponudba za električna vozila BMW i3, BMW i3s ter iX3 še ne vsebuje subvencije EKO sklada v višini 4.500 EUR in velja le za fizične osebe.

Financiranje.

Za vse, ki boste nakup financirali pri BMW Financial Services, smo pripravili tudi posebno ugodno ponudbo:

  • Dodatni bonus v višini 1.000 EUR pri nakupu izbranih vozil BMW iz zaloge*
  • Atraktivno 3,99% letno obrestno mero*
  • 100 EUR strošek odobritve*

Ponudba je veljavna ob sklenitvi pogodbe o financiranju nakupa vozila z BMW Financial Services.

Plačilo ob podpisu že vsebuje vse stroške obdelave in vodenja pogodbe, ter predstavlja celotno plačilo ob podpisu pogodbe za financiranje vozila. Upoštevati pa morate, da tukaj niso všteti stroški zavarovanja predmeta leasinga, ki je obvezno (AO, kasko zavarovanje vključno z zavarovanjem proti kraji). Skladno z Zakonom o potrošniških kreditih znaša EOM 6,79 %. Pogodba se sklene v lokalni valuti. Izračunane obveznosti temeljijo na trenutni vrednosti indeksa obresti (EURIBOR 3M), v kolikor je ta manj kot 0, se upošteva, da je 0. V primeru povišanja indeksa obrestne mere se lahko mesečna obveznost in s tem skupni znesek leasinga povečata.

V primeru, da se odločite za tak način financiranja, se oglasite pri dobavitelju, ki vam je informativni izračun pripravil ali pa pri GB Leasingu d.o.o. (po telefonu, osebno) in pripravite naslednjo dokumentacijo:

  • predračun, ki naj glasi na: Gorenjska banka d.d., Kranj, Bleiweisova cesta 1, 4000 Kranj, SI 4278007
  • zadnje tri plačilne liste (osebe, ki samostojno opravljajo dejavnost, predložijo dohodninsko napoved za preteklo leto)
  • kopija davčne številke
  • kopija veljavnega vozniškega dovoljenja leasingojemalca
  • kopija osebnega dokumenta
  • kopija kartice transakcijskega računa
  • izpolnjena vloga za financiranje

GB Leasing d.o.o. si pridržuje pravico do pridobitve dodatne dokumentacije.

Ponudba velja za izbrana vozila iz zaloge. FS Bonus se ne izključuje z ostalimi ponudbami in velja za finančni in operativni leasing. FS Bonus se lahko unovči kot dodatni polog ob sklenitvi financiranja in ni izplačljiv v primeru nakupa vozila z gotovino.

Ponudba velja za fizične in pravne osebe, je neobvezujoča in velja v primeru financiranja preko BMW Financial Services, ki si pridržuje pravico, do spremembe pogojev ali zavrnitve financiranja, brez dodatne obrazložitve. Ekskluzivna ponudnika finančnih storitev BMW Financial Services v Sloveniji sta Gorenjska banka d.d. in GB Leasing d.o.o.. Za več informacij o ponudbi, pogojih nakupa ali personalizacijo ponudbe nas kontaktirajte: bmw@wallismotor.si.

Ostalo.

Ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov.

Slike vozil so lahko simbolne. Pridružujemo si pravico do sprememb in napak.

** PRE-LCI (novo vozilo, modelno leto 2017-2020).